Herstellen van velgen

Gaten in het wegdek, beschadigde wegen, stoepranden, ongevallen, enz. Er bestaan ontelbaar veel factoren die uw velgen kunnen beschadigen. Niet enkel het aanzicht van uw voertuig wordt hierdoor aangetast, door beschadigde velgen komt ook uw veiligheid in het gedrang.

Rénovjantes is gespecialiseerd in het herstellen van uw verwrongen, geplooide, gebogen en/of gescheurde velgen dankzij haar geavanceerde technieken en uitrusting.

Rechttrekken

Voelt u vibraties en trillingen bij het rijden maar lijken uw banden in goede staat?

Dan zijn uw velgen hoogstwaarschijnlijk geplooid of verwrongen door de vele gaten in het wegdek.

In plaats van te moeten investeren in nieuwe velgen, kunnen wij uw beschadigde velgen herstellen dankzij onze perfecte beheersing van de technieken voor het rechttrekken van velgen. Uw velgen zullen opnieuw mooi rond zijn en u hoeft geen grote uitgaven te doen!

Lassen

De druk van uw banden daalt sterk en er is geen lek in uw banden? Dan is uw velg waarschijnlijk gescheurd.

Rénovjantes beschikt over ultra modern lasmateriaal van het merk TIG en een team van competente professionals met veel ervaring die de gescheurde delen van uw velg probleemloos kunnen herstellen.

Bijvoegen van materie

Het zou kunnen dat uw velgen beschadigd zijn door een ongeval of een zware schok, dat ze gescheurd en/of bekrast zijn of dat er zelfs een stukje af is.

In plaats van uw velgen te vervangen, kan u ze laten herstellen en in een nieuw jasje steken door Rénovjantes. Zij voegen dan materie toe onder de vorm van High Tech producten die bestemd zijn voor het legeren van velgen.

 

Rénovjantes herstelt uw velgen enkel en alleen indien ze uw veiligheid achteraf opnieuw voor 100% kunnen garanderen.

Het team van Rénovjantes is ook gespecialiseerd in het schilderen en personaliseren van velgen.